joi, 26 mai 2011

Club Axa - Ader Football Fans

In etapa a 22-a din acest campionat am intalnit echipa Club Axa, o formatie nu foarte buna pe care am reusit sa o dominam cam de la un capat la altu, desi trupa noastra se confruntari cu mari probleme de lot. Meciul il incepem foarte bine, reusim multe faze de poarta si pana la pauza inscriem de 2 ori prin Alex. Stefan, golgheterul echipei, dar handicapul e micsorat si scorul primului mitan este de 2-1 pentru formatia noastra.
In cea de-a doua repriza jocul merge de la o poarta la alta niciuna din formatii nefiind prea atente in aparare. Cu o pofta de joc mai mare de partea noastra pana in minutul 30 facem 4-1 si irosim o sumedenie de ocazii prin Robo, Alex. Stefan si Smoala care incearca fel de fel de executii de la suturi de la mare distanta la loburi.
Cum in fotbal ocaziile se razbuna adversarii pun presiune pe noi si inscriu 2 goluri, facand finalul de meci foarte tensionat. Ceea ce nu se asteptau cei de la Club Axa, este ca Smoala sa ia mingea de la mijlocul terenului sa dribleze tot ce i-a iesit in cale si sa inscrie pentru un linistitor 5-3. Cum oboseala isi spune cuvantul la ambele echipe, dar mai ales la noi care eram doar 6 insi, gazdele mai reusesc sa inscrie de 2 ori, dar meciul nu se termina egal pentru ca Dumi inchide tabela 6-5 si cele 3 puncte raman la noi.

Lotul folosit : Portar - Edi
Fundasi: Raul si Robo
Mijlocasi: Alex. Stefan si Dumi
Atacant: Smoala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu