marți, 10 mai 2011

Chedra Tax - Ader Football Fans

Meciul din aceasta etapa ne-a adus in fata ocupanta locului 3, Chedra Tax. Aceasta formatia s-a prezentat la acest duel cu jucatorii mai tineri, privindu-ne un pic de sus. Cum si noi am avut ceva probleme de lot, nu puteam emite prea mari pretentii.
Partida o incepem totusi bine si reusim sa avem primele ocazii, primele 10 min dominand jocul dar fara efect pe tabela de marcaj. Din minutul 13, gazdele incep sa marcheze si in interval de 5 min, scorul arata un 3-0 sec pentru Chedra Tax. Vine pauza si modificam un pic asezarea in teren. Reusim sa reducem din diferenta prin Smoala, dar suntem taxati imediat la faza urmatoare si handicapul de 3 goluri reapare, ba mai mult la 2 min. mai tarziu se face 5-1. Nu ne predam si dupa mai multe atacuri sterile Dutu reuseste sa inscrie de 2 ori in minutele 30 si 34. 5-3 si la 2 min. mai tarziu primim un penalty, corect acordat hent in careu. Dutu se grabeste sa ia mingea executa si ... Catalin respinge cu piciorul, sutul neavand destula forta si nici precizie. Gazdele inchid tabela in ultimul minut de joc cu un gol dupa o eroare in defensiva a lui Dumi. 6-3 si liga B pare tot mai aproape de noi.
In urma acestui meci s-au decis urmatoarele:
-Dutu a parasit echipa datorita conflictului cu ceilalti jucatori. Ii uram bafta si ii multumim pentru tot ce a facut pentru echipa.
-Robo a fost exclus din lot pe o perioada nedeterminata datorita neseriozitatii aratate in teren.

Lotul folosit: Portar - Edi
Jucatori de camp: Stan, Edi Ionita, Dutu, Robo, Smoala, Memo, Raul si Dumi.

Un comentariu: